Stappenplan

In onderstaande schema* zijn globaal de stappen weergegeven die voor kunnen komen binnen een restauratietraject. Hierin is per kolom de rol en taken weergegeven van of de eigenaar/opdrachtgever, de deskundige/specialist of de vergunning- en subsidieverleners.

* Dit schema is afkomstig uit de RCE brochure Interieurschilderingen op hout (II) Schade en Herstel 

Op dit moment werkt Restauratoren Historische Binnenruimten aan het optimaliseren van deze website. Nog niet alle informatie staat op zijn plek. Excuses voor het ongemak.
Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor algemene vragen over Restauratoren Historische Binnenruimten. Dat kan via onderstaand contactformulier.
Bent u op zoek naar een bruikbaar advies over de omgang met een geschilderde afwerking? Wilt u een gedegen onderzoek naar de aanwezige kleuren of de conditie van een beschildering? Of zoekt u een deskundige waar u de restauratie van een schildering in het interieur aan kan toe vertrouwen? Een restaurator Historische Binnenruimten helpt u in al deze gevallen verder. U vindt een passende restaurator Historische Binnenruimten via onze ledenlijst.
 

Webdesign Fecit 2019