Kennis delen

VAARDIGHEDEN

Een restaurator Historische Binnenruimten beschikt over de benodigde schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Die zijn nodig om onze bevindingen, advies en werkzaamheden toe te kunnen lichten, te onderbouwen en te documenteren. Dit doen wij via de volgende producten:

schriftelijk

mondeling
  • presentatie van de onderzoeksresultaten

  • vertaalslag van onderzoeksresultaten t.b.v. reconstructies

  • (gast)docentschap en workshops

  • lezingen op vakgerelateerde bijeenkomsten en congressen

Op dit moment werkt Restauratoren Historische Binnenruimten aan het optimaliseren van deze website. Nog niet alle informatie staat op zijn plek. Excuses voor het ongemak.
Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor algemene vragen over Restauratoren Historische Binnenruimten. Dat kan via onderstaand contactformulier.
Bent u op zoek naar een bruikbaar advies over de omgang met een geschilderde afwerking? Wilt u een gedegen onderzoek naar de aanwezige kleuren of de conditie van een beschildering? Of zoekt u een deskundige waar u de restauratie van een schildering in het interieur aan kan toe vertrouwen? Een restaurator Historische Binnenruimten helpt u in al deze gevallen verder. U vindt een passende restaurator Historische Binnenruimten via onze ledenlijst.
 

Webdesign Fecit 2019